afarineshebartar.ir

در تهیه این سفره هفت سین از وسایلی شامل لامپ سوخته جهت تنگ ماهی، سنگ آکواریوم، تنه درخت، چوب، خلال دندان، سیخ کباب، پوست تخم مرغ، ظروف یکبار مصرف، گل پژمرده، میوه درخت کاج، نخ قرقره، شمع، نخ های روتختی قدیمی، گلدان شیشه ای شکسته و روبان استفاده شده است. در تهیه سیر نیز از چوب پنبه، سنگ ریزه، آلوژن نیم سوز، سیم غیر قابل مصرف و پنبه مصرفی استفاده شده و برای تزئین سفره نیز از ظروف مسی سنتی بهره گرفته شده است. هنر خطاطی بر روی کاغذ نیز شکل هنرمندانه ای به کار بخشیده است.

تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۷
پ

آفرینش برتر- طبق رسم شیرین هر ساله موسسه خیریه کوثر مشیز در برگزاری مراسم عید نوروز و برپایی سفره هفت سین در مراکز، امسال نیز جشنواره سفره هفت سین در کلیه مراکز فرهنگی-آموزشی و مراکز توانبخشی برگزار شد. فرزندان مرکز پسرانه سیدالشهدا(ع) شهرستان کرمان در فاز دو نیز با حضور در این جشنواره، به طراحی سفره هفت سین پرداختند.

در تهیه این سفره هفت سین از وسایلی شامل لامپ سوخته جهت تنگ ماهی، سنگ آکواریوم، تنه درخت، چوب، خلال دندان، سیخ کباب، پوست تخم مرغ، ظروف یکبار مصرف، گل پژمرده، میوه درخت کاج، نخ قرقره، شمع، نخ های روتختی قدیمی، گلدان شیشه ای شکسته و روبان استفاده شده است. در تهیه سیر نیز از چوب پنبه، سنگ ریزه، آلوژن نیم سوز، سیم غیر قابل مصرف و پنبه مصرفی استفاده شده و برای تزئین سفره نیز از ظروف مسی سنتی بهره گرفته شده است. هنر خطاطی بر روی کاغذ نیز شکل هنرمندانه ای به کار بخشیده است.

سفره هفت سین خلاقانه در فاز دو مرکز سید الشهدا(ع) کرمان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار مرکز پسرانه سیدالشهداء(ع) کرمان